GAZİANTEP / NİZİP - Yahya Altınbaş Anadolu Lisesi

May

Emniyet kemerinin trafikteki önemine dikkat çekmek amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında öğrencilere emniyet kemeri simülasyon aracında uygulamalı eğitim verildi.

Nis

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu Ramazan Sohbetleri Programına ve iftar etkinliğine öğrencilerimizle birlikte katılım sağladık

Nis

Salih Ekmekçi İlkokulu öğrencilerimizin hediyelerini verdik. Hediyeler çocukların yüzünde güzel bir tebessüm yarattı. Dünyanın en güzel şeyi değil midir yetimin yüzündeki gülümseme. Unutmayalım Yetim Gülerse Dünya Güler....

"YIKILMAZ KÖPRÜ EDEBİYAT" eTwinning Projesi

Duvarlar değil köprüler inşa etmek  ve  geçici koruma altındaki öğrencilerimizin ulusal eğitim sistemine entegrasyon sürecini kolaylaştırabilmek için ulusal ortaklarımızla işbirliği içinde Türk ve geçici koruma altındaki öğrencilerimizin kendi kültürlerine ait yazar ve şairleri ve bunların eserlerini birbirlerine tanıtıp, edebi paylaşımlarda bulunarak kültürleşme süreçlerine katkıda bulunmayı hedefleyen Yıkılmaz Köprü Edebiyat başlıklı etwinning Projesi Okul psikolojik Danışmanımız Ayşenur SÜLLÜ tarafından Şubat ayı içerisinde başlatılmıştır.