GAZİANTEP / NİZİP - Yahya Altınbaş Anadolu Lisesi

İLKELERİMİZ

• Bütün Çalışmalarımızın Odak Noktası Öğrencilerimizdir ve Öğrencilerimiz Amaçlarımıza Temel Oluştururlar.

• Öğrencilerimizin Öğrenmeyi Öğrenmesi İlk Önceliğimizdir.

• Öğrencilerimize Bir Birey Olarak Saygı Duyarız. Öğrencilerimiz Arasındaki Bireysel Farklılıkları Dikkate Alırız, Bu Farklılıkları Bir Zenginlik Olarak Kabul Ederiz.

• Birbirimize ve Kendimize Güveniriz. Takım Ruhuna Ayrıcalık Tanır, Takım Olarak Çalışmaya Önem ve Öncelik Veririz.

• Biz Birbirimizi Her Koşulda Yüreklendirir ve Destekleriz.

• Biz Tüm Öğrencilerimize Aynı Değeri Verir, Onlara Saygı Duyar ve Onları Koruyup Gözetiriz.

• Yaptığımız İşi, Bir Sanatçı gibi, Son Derece Duyarlı, Estetik, Heyecanlandıracak ve Düşündürecek Bir Sanat Eseri gibi Ele Alırız.

• Yaptığımız Her Şeyi Görevlerimiz, Yapamadıklarımızı da Sorumluluklarımız Olarak Değerlendiririz.

Yayın: 27.11.2013 - Güncelleme: 09.01.2020 17:03 - Görüntülenme: 864